Na de ‘Home Edition’ in 2020 en een alternatieve variant in 2021 kunnen we dit jaar gelukkig weer een ouderwetse Avond4Daagse organiseren en daar hebben we heel erg veel zin in! We gaan dat doen van dinsdag 7 t/m vrijdag 10 juni. 

Wat blijft is dat je elke avond kunt kiezen uit een mooie route van 5 of 10 kilometer en dat je onderweg een versnapering krijgt aangeboden van COOP Spithost, maar wat nieuw is, is dat je kunt starten vanaf verschillende locaties. Daarop hebben we vorig jaar zoveel enthousiaste reacties ontvangen, dat we vonden dat we daar iets mee moesten …

Startlocaties

Op dinsdag 7 juni vertrekken we vanaf de parkeerplaats aan de achterkant bij Café Zwaneveld. Elke avond heeft een thema en op dag 1 is dat ‘Oud Hollandsche Spelletjes’. Drie keer raden wat je onderweg kunt doen … Op de tweede dag starten we bij Natuurplaats Noordsche Veld. Kinderen kunnen meedoen met een fotospeurtocht. Op donderdag gaan we ‘als de brandweer’; we vertrekken vanaf Bospaviljoen de Norgerberg en brengen onderweg een bezoekje aan de brandweerkazerne. Doe vooral kleding aan die nat mag worden … Het thema van de laatste avond is ‘feest’. We vertrekken weer vanaf Café Zwaneveld en we zouden het erg leuk vinden als iedereen zich verkleed. Zanger Peter Bruijs zorgt met zijn accordeon en ukele voor een klein feestje bij de intocht en uiteraard reiken we de medailles uit.  

Aanvangstijden

We vertrekken elke avond om 18:00 uur, met een uitloop tot 18:30 uur. Op de laatste avond vinden we het gezellig als iedereen ongeveer gelijktijdig terugkomt, daarom mogen de wandelaars die 10 kilometer lopen alvast starten om 17:30 uur.  

Kosten & Inschrijven

Deelname aan de Avond4Daagse kost € 7,00 voor 4 dagen, of € 3,50 per dag, inclusief een medaille. Kinderen kunnen zich aanmelden bij hun meester of juf, als het goed is dan hebben zij inmiddels op school meer informatie ontvangen. Groepen kunnen zich aanmelden via info@beweegdorpnorg.nl. De rest kan zich vanaf een half uur voor vertrek inschrijven bij de startlocatie. 

Overdag wandelen

Liever overdag aan de wandel? Dat kan! Mocht je hiervoor belangstelling hebben, dan kun je je hiervoor uitsluitend via e-mail tot vrijdag 3 juni aanmelden via info@beweegdorpnorg.nl. Houd er rekening mee dat de routes overdag nog niet bepijld zijn, je ontvangt de routebeschrijving een dag van te voren van ons via e-mail. Je medaille kun je op de laatste avond afhalen bij Café Zwaneveld. 

Wil je nog meer informatie of heb je vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact op met Afien Auwema van Beweegdorp Norg via 06-57133765 of het hiervoor genoemde e-mailadres.