Jij loopt toch ook gezellig mee?

Van dinsdag 19 t/m vrijdag 22 juni vindt in Norg voor de 7e keer de Avond4Daagse plaats. Nadat dit evenement goed op de kaart is gezet door Tootje Surie (waarvoor dank!) hebben Femma Bezu van de Stichting Welzijn in Noordenveld en Afien Baving van Beweegdorp Norg dit jaar de organisatie op zich genomen.

Routes

Zoals elk jaar zijn er weer vier mooie routes van 5 of 10 kilometer uitgezet door de prachtige natuur rondom Norg, waarbij we er dit jaar voor gekozen hebben om elke avond een thema mee te geven. Op dinsdag gaan we ‘met de muziek mee’. De Vooruitgang zal de wandelaars de eerste kilometer begeleiden en zij zullen de lopers ook muzikaal binnen halen op het terras achter Café Zwaneveld. Op woensdag is het thema ‘opa & oma’. We nodigen alle kinderen uit om hun grootouders mee te nemen. Fitte grootouders kunnen lopen op de reguliere routes, voor de iets minder valide mensen hebben we deze dag een verkorte tocht van 2,5 kilometer uitgezet, die helemaal rollator, rolstoel en kinderwagen vriendelijk is. Op donderdag is het thema ‘bos’; de route loopt deze avond helemaal door het bos. Het thema van de laatste avond is ‘feest’. We zouden het erg leuk vinden als iedereen zich verkleed en we zorgen na afloop voor een feestje met een DJ.

Aanvangstijden & vertrekpunt

Elke avond kan er tussen 18:00 en 18:30 uur gestart worden vanaf Café Zwaneveld, waarbij we het de eerste avond leuk vinden als er zoveel mogelijk mensen om 18:00 uur aanwezig zijn. Op woensdag is het vertrek voor de korte route om 18:30 uur bij De Garve.

Kosten & Inschrijven

Deelname aan de Avond4Daagse kost € 6,00 voor 4 dagen, of € 3,00 per dag, inclusief een medaille. Kinderen kunnen zich aanmelden bij hun meester of juf, zijn ontvangen binnenkort op school meer informatie. Groepen kunnen zich aanmelden via info@beweegdorpnorg.nl. De rest kan zich vanaf een half uur voor vertrek inschrijven bij het vertrekpunt. Aanmelden voor de korte route op woensdag kan tevens nog op 15 juni tussen 15:00 en 18:00 uur bij De Garve.

 

Wil je nog meer informatie of heb je vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact op met Afien Baving van Beweegdorp Norg via 0592-613213 of info@beweegdorpnorg.nl