Hoera, we mogen van de gemeente Noordenveld een activiteit voor de basisschooljeugd organiseren in de meivakantie. Dat gaan we doen op donderdag 6 mei van 13:30 tot 16:00 uur, op het sportveld van v.v. GOMOS in Norg.

We hebben vier toffe workshops voor jullie geregeld: boksen, hiphop, gezonde traktaties maken (én lekker opeten) en iets heel bijzonders, namelijk de Skippybal DrumRace. In deze workshop ga je lekkere ritmes slaan op vrolijke muziek. Met een skippybal als trommel! En is het liedje gespeeld, dan pakken we de skippybal uit de mand. We springen over een parcours en raken mooi opgewarmd om weer met een nieuwe song mee te spelen. Klaar voor de start? Boem, ploing, boem, boem, ploing!

In verband met de Corona regels verloopt de middag misschien iets anders dan je van ons gewend bent. Geen vrolijke instuif, maar een strak georganiseerd evenement. Bij aankomst wordt iedereen verdeeld in vier groepen, globaal op leeftijd. Alle deelnemers doen mee aan alle workshops, na een half uurtje draaien we door naar het volgende onderdeel. Vanwege Corona mogen ouders hun kinderen halen en brengen, maar zijn ze helaas niet welkom om te blijven kijken. Maar lieve ouders, wees gerust; wij passen goed op jullie kroost!


Deelname kost € 5 p.p., inclusief water, ranja en vers fruit. Er kunnen maximaal 80 kinderen meedoen, dus meld je snel aan bij Afien Baving van Beweegdorp Norg via info@beweegdorpnorg.nl of 06-37430610. Ook voor al je vragen.