In de komende week houden we in Norg en omliggende dorpen huis-aan-huis een behoeftepeiling op het gebied van sport en bewegen. In de enveloppe zitten een of meerdere enquêteformulieren (voor iedereen een), waarmee u kunt  aangegeven welke wensen en behoefte u heeft als het gaat om het sportaanbod en de beweegactiviteiten in onze regio.

Sport impuls, uw mening telt !!

Wat vindt u leuk en wat zou u graag willen? Wat ontbreekt er aan het huidige sport- en beweegaanbod? Van welke accommodaties maakt u gebruik en welke niet? Grijp uw kans en geef uw mening. Het initiatief is afkomstig van de Stichting Beweegdorp Norg in samenwerking met diverse sportverenigingen en sportaanbieders in Norg. Uit de peiling moet duidelijk worden welke concrete zaken sportief en bewegend Norg wil aanpakken. Voor deze (nieuwe) activiteiten is de komende twee jaar geld beschikbaar. Het streven is om meer mensen regelmatig te laten sporten en in beweging te krijgen.

 

Zo werkt het.

Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen treft u meerdere enquêteformulieren aan. De vragenlijst komt binnenkort in de Norger Courant en is ook hier  te downloaden : enquete norg SBN 2013 versie 1.0

 

Deze lijsten worden vanaf 12 december door leerlingen van het Dr. Nassaucollege bij u thuis opgehaald.

U mag de formulieren ook zelf inleveren (tot uiterlijk woensdag 18 december) bij

1) Bewegingscentrum Norg (Eenerstraat 52a);

2) Coop supermarkt Spithost aan het Westeind;

3) Flik schoenen & sportmode aan het Oosteind of

4) Winand Hannema aan de Esweg 23.

 

Halverwege januari maken we via de Norger Courant en via de website www.beweegdorpnorg.nl de resultaten en de prijswinnaars bekend.

 

Aan de slag !

Vul het strookje met de slagzin aan het eind van de enquête in en maak kans op een leuke prijs (voor details: www.beweegdorpnorg.nl).

 

De projectleiders Sportimpuls Stichting Beweegdorp Norg

Ellen Wagteveld, Winand Hannema. Voor  vragen bel 06 – 57582993 of e-mail: projectleiderbeweegdorpnorg@gmail.com