Op donderdag 20 september gaat de Seniorenclub weer van start, met gezellige en laagdrempelige activiteiten voor dames en heren.  Zo kunnen er op 20 september, 25 oktober en 22 november spelletjes gedaan worden, staat er op 27 september, 1- en 29 november sjoelen op het programma en verzorgt Koosje Meiborg op 4 oktober, 8 november en 6 december stoelgymnastiek. Gezamenlijk koffie en/of thee drinken is ook een vast onderdeel van het programma. Alle activiteiten beginnen om 13:15 uur en vinden plaats op het toneel in de Brinkhof. Gert van der Waal van Tourist-Tours heeft de begeleiding in handen.

Wilt u graag meedoen, maar is het vervoer een probleem, dan lossen wij dat probleem graag voor u op. U kunt gratis gehaald en gebracht worden door de SON Bus. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is aangeven bij uw aanmelding dat u hiervan gebruik wilt maken.

In verband met zaalhuur, koffie en professionele begeleiding zijn bovengenoemde activiteiten niet gratis. Ook niet duur, want u kunt al meedoen voor slechts € 2,50 per keer, of aan alle activiteiten voor € 20,00.

Aanmelden kan bij Afien Baving van Beweegdorp Norg, via info@beweegdorpnorg.nl of 0592-613213. Ook voor al uw vragen!