Save the date; Dorpsquiz op zondag 9 juli

Op zondag 9 juli organiseert Beweegdorp Norg weer een superleuke en gezellige quiz voor het hele dorp en we hebben er nu al zin in! De quiz is interactief en bestaat uit heel veel vragen en opdrachten, waarvoor je maar liefst vijf uur (van 14:00 tot 19:00 uur) de tijd hebt. Deze opdrachten maak je in teamverband in je eigen tuin of op een plek ergens in het dorp, waar je lopend of op de fiets naar toe gaat. De eerste vragen en opdrachten hebben we al weer verzonnen en het belooft ontzettende leuk te worden!

Een team bestaat uit minimaal 8 en maximaal 20 personen. Hoe meer hoe beter wat ons betreft, want de quiz is best veel werk en het loont om de taken te verdelen. Je kunt een team maken met je familie, met de buurt, met vrienden of je sportmaten, met collega’s of met Jan en alleman. Het is wel aan te bevelen om een goede mix van denkers, doeners, crea-bea’s, sportievelingen en vooral gezellige mensen te maken.

Aanmelden kan in eerste instantie tot 21 april, dan bepalen we of er voldoende animo is om de quiz door te laten gaan. Stuur een appje of een mailtje met vermelding van de teamnaam, een e-mail adres en de locatie waar je team op 9 juli te vinden is.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Afien Auwema van Beweegdorp Norg via info@beweegdorpnorg.nl of 06-57133765 (deze contactgegevens kun je ook gebruiken om je aan te melden).