Voor jeugd van 12 tot 17 jaar

We horen vaak dat jongeren te weinig bewegen en dat er te weinig voor ze georganiseerd wordt. Dat moet anders! Samen met Roelof Smilda van de Norger Tennis Vereniging en Eric Lowes van de Survivalclub heeft Beweegdorp Norg een plan bedacht om jongens en meiden tussen 12 en 17 jaar geregeld een supertoffe avond te bezorgen!

Ons idee is om eens per drie weken op vrijdagavond van 19:30 tot 22:00 uur bij elkaar te komen. We gaan altijd samen sporten en daarna is er muziek, als het kan een vuurkorf, een hapje en een drankje en tijd om te chillen. Dit doen we bijvoorbeeld op het sportveld, in de sporthal of in het Molenduinbad. Wij willen graag dat de jeugd met ons meedenkt en met voorstellen komt over de invulling van de avond.

In de maand juni gaan we twee keer een pilot doen, om te kijken of er voldoende belangstelling is. Vrijdag 4 juni zijn we te gast op de tennisbaan en op vrijdag 25 juni bij de Survivalclub. Jannes Siegers (sportinstructeur van Beweegdorp Norg) is altijd aanwezig om de jeugd te begeleiden. 

Deelname kost € 5 per keer, inclusief 1 drankje en wat lekkers om te eten. Wil je er bij zijn, stuur dan een appje naar Afien van Beweegdorp via 06-57133765. Zie je snel!