Avond4Daagse van 14 tot en met 17 mei

Jij loopt toch ook gezellig mee?
Voor de 10e keer organiseert Beweegdorp Norg de Avond4Daagse! Wees welkom en wandel gezellig mee van dinsdag 14 tot en met vrijdag 17 mei 2024!

Elke avond kun je kiezen uit een mooie route van 5 of 10 kilometer en onderweg krijg je een versnapering aangeboden van onze trouwe sponsor Jaap Spithost van de PLUS.

Startlocaties
Op dinsdag 14 mei vertrekken we vanaf de parkeerplaats aan de achterkant bij Café Zwaneveld. Muziekvereniging De Vooruitgang ontvangt je bij terugkomst met gezellige muziek op het terras. Op de tweede dag starten we bij Bospaviljoen de Norgerberg en gaan we ‘als de brandweer’. Onderweg een bezoekje aan de brandweerkazerne. Doe vooral kleding aan die nat mag worden … Donderdagavond zijn we te gast bij de Natuurplaats. Dat wordt een prachtige wandeling over het Noordsche Veld! Op de laatste avond vertrekken we weer vanaf Café Zwaneveld en het zou fantastisch zijn als iedereen verkleed mee loopt. Bij de finish worden de medailles uitgereikt en we hebben een toffe DJ ingehuurd om er een feestje van te maken.

Aanvangstijden
We vertrekken elke avond om 18:00 uur, met een uitloop tot 18:30 uur. Op de laatste avond vinden we het gezellig als iedereen ongeveer gelijktijdig terugkomt, daarom mogen de wandelaars die 10 kilometer lopen alvast starten om 17:30 uur.

Kosten & Inschrijven
Deelname voor alle avonden kost € 7,50 inclusief een medaille, die we uitreiken op vrijdagavond. Voor één avond wandelen vragen we een bijdrage van € 3,50; je krijgt direct na afloop van je wandeling een dagmedaille. Aanmelden kan van te voren via info@beweegdorpnorg.nl en dat raden we ook aan; we leggen dan je stempelkaart voor je klaar bij de startlocatie en je hoeft niet in de rij om je in te schrijven. Uiteraard is het ook gewoon mogelijk om je vanaf een half uur voor vertrek in te schrijven bij de startlocatie.

Wil je nog meer informatie of heb je vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact op met Afien Auwema van Beweegdorp Norg via 06-57133765 of het hiervoor genoemde e-mailadres.