De Lekkere-Trek-Tocht gaat niet door

In verband met te weinig aanmeldingen kan de Lekkere Trek Tocht op zaterdag 20 mei niet plaatsvinden. 

Wandel of fiets gezellig mee!

Op zaterdag 20 mei organiseert Beweegdorp Norg voor de derde keer de ‘Lekkere-Trek-Tocht’. We hebben een fijne fietstocht van ongeveer 30 kilometer uitgezet en een mooie wandeling van 7,5 kilometer, die deze keer een puzzeltocht is. Het thema van de puzzels is ‘eten & drinken’, hoe kan het anders … Onderweg word je verwend door de heren en dames van Kokerij Suytvelde en Te Plek Catering, die weer ontzettend veel zin hebben om een beetje positiviteit en wat lekkers uit te delen!

We hebben dit jaar een te gekke start- en finishlocatie gevonden! Tussen 15:00 en 15:30 uur kun je vertrekken bij Coco Maria aan de Stoomweg 3 in Veenhuizen. We ontvangen je met een kopje koffie of thee en wat lekkers. Halverwege de route trakteren we op een Poké Bowl en als je terug komt, dan hebben wij inmiddels de BBQ aangestoken. Onze koks bereiden daarop iets lekkers en doen er salade en een gepofte aardappel bij. Klinkt goed toch? Ben je vegetarisch of heb je een glutenvrij dieet, vergeet dan niet om dit bij je aanmelding door te geven.

Deelname kost € 27,50 p.p. en aanmelden kan tot 14 mei via www.beweegdorpnorg.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Afien Auwema van Beweegdorp Norg via 06-57133765. Graag tot ziens op 20 mei!