De Norgerlympics van 2012 zijn afgesloten door het grote buurtenvoetbal-toernooi, georganiseerd door v.v. GOMOS. Op de Brinkhofweide streden maar liefst 21 verschillende buurten uit Norg en omstreken tegen elkaar.  Het had de dagen voorafgaand aan het evenement flink geregend en op de dag zelf was het lang niet altijd even droog. Ondanks de matige gesteldheid van de velden streden de 21 deelnemende buurten fanatiek en enthousiast om de medailles.

Er waren ook enkele prominenten aanwezig. Zo werd het team van de gemeente Noordenveld aangevoerd doorburgemeester Hans van der Laan. Dit team wist met fraai voetbal de kwartfinales te bereiken. Dit was echter ook het eindstation. Daarnaast was Dirk Scheringa de coach van het team uit de Kangaroebuurt. Ondanks de goed uitgestippelde tactiek wist dit team de voorrondes niet te overleven en evenaarde het daarmee de prestaties van het Nederlands Elftal, dat ondanks een sterbezetting niet verder kwam dat de voorrondes tijdens het EK 2012.

Na tientallen wedstrijden in de voorrondes en kwartfinales, werden de halve finales gespeeld door de teams van Westervelde, Asserstraat, Een en de Klinkenkampweg. De Klinkenkampweg wist Een met 2-0 te verslaan en bereikte hierdoor de finale. Bij de wedstrijd tussen de Asserstraat en Westervelde moesten penalty’s de doorslag geven. De Asserstraat was hier net iets beter in en mocht zich opmaken voor de finale.

In deze finale kwam de Asserstraat al binnen 30 seconden op een 1-0 voorsprong. Tegen het einde van de wedstrijd kwam de Klinkenkampweg sterk terug en boog het de wedstrijd om naar een 2-1 voorsprong. Dit was tevens de einduitslag. Het goud was voor de Klinkenkampweg. De Asserstraat legde beslag op het zilver. De bronzen plak werd gewonnen door het team uit Een.

Het winnende team van de Klinkenkampweg bestond uitJimmy Meijer, Rob Pastoor, Stefan Hartlief, coach Michaël Wiese, Wesley Grevink en  Jan (De Keizer) Grootjans.