Introductiecursus padel voor jeugd in de kerstvakantie


Beweegdorp Norg, Welzijn in Noordenveld en Tennis- en Padelschool Noordenveld organiseren in de kerstvakantie een leuke introductiecursus padel voor jeugd vanaf 12 jaar op de banen van de Norger Tennis Vereniging aan de Eenerstraat. Padel is een lekkere snelle sport, een combinatie tussen tennis en squash, en wordt gespeeld op een baan met vier glazen wanden. Het is – ook voor beginners – vrij makkelijk om een beetje de slag te pakken te krijgen; al na een uurtje les ben je in staat om een wedstrijdje te spelen. 

Op woensdag 29 december krijg je twee keer een uur les en wel om 11:00 en om 13:00 uur. Tussen de middag kun je naar huis, maar je mag ook je broodje meenemen en lekker chillen in de kantine van de tennisclub. 

In het nieuwe jaar, op woensdag 5 januari, organiseren we vanaf 13:30 uur een gezellig toernooitje, waarbij het geleerde direct in de praktijk gebracht kan worden. 

Zin om mee te doen? Meld je dan snel aan bij Afien van Beweegdorp Norg door een appje te sturen naar 06-57133765. Zie je op de tennisbaan!