Onder voorbehoud van de coronaregels

Na het succes van de eerste editie in 2020 organiseren wij ook dit jaar voor inwoners van de oude gemeente Norg een echte dorpsquiz. Niet in het eerste weekend van augustus – want gelukkig gaat de feest4daagse wel door deze keer – maar op zondag 4 juli van 14:00 tot 19:00 uur. We moeten nog wel even een kleine slag om de arm houden, want in ons concept zit je met een team met meerdere mensen bij elkaar in je eigen tuin en op dit moment is het volgens de Corona regels toegestaan om twee gasten thuis te ontvangen…

Deelname kost € 25 per team en aanmelden kan tot uiterlijk 15 juni. De teamcaptain kan dat doen bij Afien Baving van Beweegdorp Norg via info@beweegdorpnorg.nl of 06-57133765. Geef bij je aanmelding een teamnaam, e-mail adres en de locatie waar je team op 4 juli te vinden is door. Je ontvangt van ons een bevestiging en een tikkie voor de kosten. 

We zijn wel alvast met de voorbereidingen begonnen en hebben weer een interactieve quiz voor jullie in petto, die uit 300 vragen en opdrachten bestaat, waarvoor je vijf uur de tijd hebt. Deze opdrachten maak je met je team dus in je eigen tuin, maar je moet ook geregeld lopend of op de fiets naar een andere plek in het dorp om een opdracht uit te voeren. Een team bestaat uit minimaal 10 en maximaal 20 personen, iets meer dan de vorige keer, omdat gebleken is dat het best pittig doorwerken was met 15 mensen. Je kunt een team maken met je familie, met de buurt, met vrienden of je sportmaten, dat maakt niet uit. Het is wel aan te bevelen om een goede mix van denkers, doeners, crea-bea’s, sportievelingen en vooral gezellige mensen te maken.