Op dinsdag 24 oktober aanstaande organiseert Beweegdorp Norg, in samenwerking met de Brinkhof en de sport- en cultuurcoaches van de gemeente Noordenveld een Mega-Speel-Dag, bedoeld voor kinderen t/m groep 8.

Tussen 10:30 en 15:00 uur toveren we de sporthal van de Brinkhof voor één dag om tot een waar speelpaleis. We hebben diverse luchtkussens geregeld, zoals een speeleiland, een springkussen met een glijbaan, een pannakooi en een mega-storm-baan van maar liefst 15 meter! Er wordt een speciaal gedeelte afgezet voor kinderen t/m groep 3, met onder andere springkussens in de vorm van een koe en een clowntje en een echte ballenbak.

In de dorpshuiszaal is ruimte voor wat oud-hollandse spelletjes zoals een mega-sjoelbak en vier-op-een-rij. Hier kunnen de kinderen ook knutselen, schminken en is er een ‘bioscoop’ om rustig bij te komen als je moe bent van het spelen.

De kosten voor deelname aan de Mega-Speel-Dag bedragen € 5,00, inclusief ranja en een broodje knakworst. Aanmelden en betalen gaat bij voorkeur via de activiteitenladder van de WIN; dit is mogelijk tot 17 oktober aanstaande. Daarna kun je gewoon spontaan langskomen en betalen aan de deur. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Afien Baving van Beweegdorp Norg via info@beweegdorpnorg.nl of 0592-613213.