Van dinsdag 11 t/m vrijdag 14 juni vindt in Norg voor de 8e keer de Avond4Daagse plaats. Zoals elk jaar zijn er weer vier mooie routes van 5 of 10 kilometer uitgezet door de prachtige natuur rondom Norg, waarbij we er dit jaar voor gekozen hebben om elke avond een thema mee te geven. Op dinsdag gaan we ‘met de muziek mee’. De Vooruitgang zal de wandelaars de eerste kilometer begeleiden en zij zullen de lopers ook muzikaal binnen halen op het terras achter Café Zwaneveld. Op woensdag is ‘de Gezonde Dag’. Vandaag geen snoep mee, maar een gezonde snack van de COOP op het rustpunt. Op donderdag gaan we als de brandweer, zij zorgen voor een vrolijke ontvangst op de Brinkhofweide. Speciaal voor de iets minder valide mensen hebben we op deze dag een verkorte tocht van 3 kilometer uitgezet, die helemaal rollator, rolstoel en kinderwagen vriendelijk is. Het thema van de laatste avond is ‘feest’. We zouden het erg leuk vinden als iedereen zich verkleed en we zorgen na afloop voor een klein feestje.

Aanvangstijden & vertrekpunt

We vertrekken elke avond vanaf de parkeerplaats achter Café Zwaneveld. Omdat we op dinsdag achter de muziek aan gaan, willen we graag met zoveel mogelijk mensen vertrekken om 18:00 uur. Op woensdag en donderdag kan er tussen 18:00 en 18:30 uur gestart worden. Op de laatste avond vinden we het gezellig als iedereen ongeveer gelijktijdig terugkomt, daarom start de 10 kilometer dan om 17:30 uur en de 5 kilometer om 18:30 uur.

Wil je meedoen aan de verkorte route op donderdag 13 juni, dan kun je je je tussen 17:30 en 18:00 uur inschrijven bij de Wiekslag. Hier is het vertrek tussen 18:00 en 18:15 uur. De route gaat via Café Zwaneveld, waar ranja of een kopje koffie voor iedereen klaar staat.

Kosten & Inschrijven

Deelname aan de Avond4Daagse kost € 6,00 voor 4 dagen, of € 3,00 per dag, inclusief een medaille. Kinderen kunnen zich aanmelden bij hun meester of juf, zij ontvangen binnenkort op school meer informatie. Groepen kunnen zich aanmelden via info@beweegdorpnorg.nl. De rest kan zich vanaf een half uur voor vertrek inschrijven bij het vertrekpunt.

Wil je nog meer informatie of heb je vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact op met Afien Baving van Beweegdorp Norg via 06-37430610 of info@beweegdorpnorg.nl