Word sportinstructeur bij Beweegdorp Norg

Beweegdorp Norg heeft drie sportinstructeurs in dienst, om primair kinderen in de basisschoolleeftijd in beweging te krijgen en te houden. Dat doen we onder andere door het verzorgen van gymlessen op basisschool de Hekakker, zwemlessen in het Molenduinbad en het geven van trainingen bij de sportverenigingen in ons dorp. Na een pilot van drie jaar zijn we enorm blij dat we structurele financiering voor dit project ontvangen van de gemeente Noordenveld en de Rijksoverheid.

 

In verband met het vertrek van één van onze instructeurs is er een vacature ontstaan. Wij zoeken iemand:

  • die enthousiast en actief is en zelf een gezonde leefstijl heeft
  • met een afgeronde sportopleiding op MBO-niveau
  • met bevoegdheid- en bekwaamheid als zwemonderwijzer
  • die bij voorkeur tevens inzetbaar is als turntrainer (met KNGU diploma)
  • met een flexibele instelling
  • met creatieve ideeën om kinderen in beweging te krijgen

Wij bieden:

  • vanaf 1 augustus 2023 een baan voor 26,7 uur per week, in eerste instantie voor één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband
  • arbeidsvoorwaarden conform CAO sport, waarbij je in dienst treedt bij STK Drenthe.
  • een zeer gevarieerde job, waarbij je zwemles geeft, zwemtrainingen verzorgt, regelmatig op de basisschool aan de slag gaat en een rol hebt bij de activiteiten die Beweegdorp Norg (voornamelijk in vakanties) organiseert
  • mogelijkheid tot bijscholing en opleiding

Als sportinstructeur werk je in een team met twee collega’s, onder aansturing van de projectleider van Beweegdorp Norg. Eens per maand is er teamoverleg en je zit regelmatig met je collega’s om tafel om te brainstormen, plannen uit te werken en elkaar te inspireren.

De instructeur die wij zoeken gaat in elk geval 15 uur per week aan de slag in het Molenduinbad om daar zwemles te verzorgen. Daarnaast geef je op maandag- en dinsdagavond zwemtraining bij de Norger Zwem & Polo Club. Op vrijdagmiddag verzorg je samen met een collega het sportaanbod in het ‘atelier’ op basisschool de Hekakker. Dit is een keuzeprogramma voor de bovenbouw. We zetten je ook in om lessen voor het Nijntje Beweegdiploma te geven. Dit is Noordenveld breed project, waarbij kleuters op alle scholen in de gemeente een serie van 20 lessen krijgen aangeboden. Dat doen we conform de richtlijnen van de KNGU. Mocht je deze opleiding nog niet hebben gedaan, dan regelen wij dat voor je. Het kost je slechts 1 dag van je tijd… Tot slot is gymnastiekvereniging K&V op zoek naar een turntrainer. Mocht je hiertoe ook in staat zijn, dan heb je wat ons betreft een streepje voor.

 

Meer informatie over het ontstaan van dit project vind je elders op deze website http://www.beweegdorpnorg.nl/sportinstructeurs/. En heb je inhoudelijk nog vragen, schroom dan niet om contact op te nemen met onze projectleider Afien Auwema via 06-57133765.