Workshop-Woensdag in de zomervakantie

Wij van Welzijn in Noordenveld, Archoo, Openluchtbad Veenhuizen en Beweegdorp Norg hebben de handen ineen geslagen om elke woensdag in de zomervakantie een superleuk programma voor onze inwoners (en hun zomerse gasten en logees), dagjesmensen en toeristen te maken.

Gedurende zes weken kun je op woensdagochtend, -middag en -avond meedoen aan een leuke workshop, activiteit of training. Dat doen we op diverse locaties, maar wel altijd op hetzelfde tijdstip. In de ochtend word je verwacht om 10:30 uur (eerst even lekker uitslapen, want het is tenslotte vakantie) en kun je snorkelen, waterdiertjes zoeken, lekker sporten in het water, op safari met de boswachter, teambuilden (in spelvorm) voor ouders & kids en dansen met je (groot-)ouders.

Na een zomerse lunch kun je om 14:00 uur aansluiten bij ons middagprogramma. Zowel in Norg als in Veenhuizen leggen we een stormbaan in het water, ontdekkingsreizigers kunnen op expeditie Humboldt, er kan geklauterd worden in het klimbos, je kunt meedoen met het toffe spel Archery Tag en ‘Natuurlijk Bewegen’ voor het hele gezin.

Het avondprogramma (voor volwassenen) bestaat onder meer uit een reeënexursie, voetvolley en beachvolleybal in ‘de zandbak’ bij het Molenduinbad, aquafit, Qi Gong op een fantastische locatie en cardioboksen.

Deelname kost € 2,50 voor kinderen en € 5,00 voor volwassenen. Het complete programma vind je op www.beweegdorpnorg.nl, waar je ook kunt aanmelden en betalen. Vergeet niet om hierbij te vermelden op welke dag je wilt deelnemen en aan welke activiteit.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met sportcoach Marten Vogt van Welzijn in Noordenveld (06-45303779) of Afien Auwema van Beweegdorp Norg (06-57133764).

We wensen jullie een zonnige zomer en hopen je te zien bij één van onze activiteiten.